2012. szeptember 19., szerda

Örömfűzés

Most csak írok róla, mert nincs kedvem fotózni. 
Tegnap a Gyöngyboxban jártam és találkoztam a barátnőimmel. Csak úgy benéztem, mert gyönyörködni akartam az újabb AGYMENÉSEIBEN. 
Sajnos állapotomnál fogva egyre kevesebbet tudok részt venni a közös tanfolyamokon, de nagyon rám férne már egy általuk feltalált és sajnos le nem védetett fogalom a GYÖNGYMARATON. 
Nagyon türelmetlen tanítvány vagyok, mert amint megjelenik egy új dolog a Boxban vagy a Vezsuzsi fejében, én már azonnal fűzni is szeretném. Talán jó lenne, ha valaki engem is MEGREGULÁZNA, nem csak a gyöngyöket. Na de mit tehetek, ha folytonos a tudásszomjam. 
Van még egy kívánságom a gyöngygyárak felé. Minél gyakrabban találjanak fel új formájú gyöngyöket, mert van nekünk egy Vezsuzsink, aki a GYöngyboxban tanít és csak úgy a semmiből pattannak ki a fejéből az új minták. Legyen szó gomba vagy spike gyöngyről, ő biztosan alkot belőlük valami csodát. A teljesség igénye nélkül: ZiziZaza, SDÖgreg, Pálvirág, Pentele, Martos, Troy, Rezes Arnold vagy Bandi, Mirkó, Goda, Gida vagy esetleg Géda, Gida, Göde? 

1 megjegyzés: